Skip to content →

3 grunner til å velge brukte bildeler

Det å velge å bruke brukte bildeler er noe flere og flere blir oppmerksomme på. Når man sender bilen sin til mekanikeren har man nok bare gått ut fra at det at de bruker nye deler er en selvfølge, men det er det ikke. Brukte deler er nemlig gode som gull og det er det mange forskjellige grunner til. Dette er noe både bilopphuggere, mekanikere og ikke minst de som mekker på bilden sin selv hjemme, vet og nå begynner dette også å bli allmenn viten. Så her får du tre gode grunner til å velge brukt. 

Det er billigere 

Når man kjøper brukte deler, kommer de ofte fra bilopphuggerier, der de har tatt fra hverandre brukte bilder og tatt vare på de delene som ikke er slitt og derfor kan få nytt liv i en ny bil! Dette er også grunnen til at man får vrakpant når man leverer inn bilen sin, for det er rent faktisk masse verdi i bilen, til tross for at man ikke kan kjøre den på veiene lenger. Det er også en mye billigere løsning enn å bruke nye deler til alt. 

Det er mer bærekraftig 

Det å bruke brukte deler gir nytt liv til deler som allerede eksisterer, noe som gjør at man ikke bruker nye ressurser på å produsere nye deler. Å tenke på bærekraft er bare viktigere og viktigere, og dette er et glimrende sted å velge bærekraftig. 

De er (nesten) like enkle å finne 

I dag er det enkelt å finne brukte bildeler, og det er derfor like enkelt å bruke brukte deler som nye. De store databasene man kan finne deler, har gjort det lettere enn noensinne før å velge brukte deler over nye deler, så dette er ikke noe man lenger trenger å regne som en utfordring. 

Published in Annonse