Skip to content →

5 grunner til at nordmenn flytter til Spania

Har du noen gang hatt lyst til å flytte ned til deilige Spania? Da er du ikke alene. Mange nordmenn flytter ned hit, og det er det flere grunner til at de gjør.

1.   Gode kjøpsmuligheter

Det er gode muligheter for å kjøpe leilighet i spania, fordi det er et såpass stort land. Det er også gode skattevilkår, og man kan finne flotte boliger til en billigere pris enn i mange andre land. I attraktive strøk kan prisen på boliger øke stort og fort, og dermed være en god investering.

2.   Varme temperaturer

Det er ingen hemmelighet at de varme temperaturene er noe som drar mange nordmenn ned til Spania, både på ferie og for et mer permanent opphold. Her i landet har vi ikke mange månedene med sol og varme, og da kan en leilighet i Spania fungere fint som en feriebolig med sikret varmt vær.

3.   Lavere levekostnader

Noe av det deiligste med å være på ferie i Spania, er de billige prisene. I Norge har det vært enorme prisøkninger på stort sett alt den siste tiden, og med billigere priser på mat, drikke, strøm og transport blir mange fristet til et liv nede i Syden.

4.   Flott natur

Vi nordmenn er stolte av naturen vår, og det er også viktig for oss når vi drar på ferie eller skal flytte et sted. I Spania er det en veldig annerledes, men fortsatt pen natur som gir gode muligheter til å kjøre rundt i landet og oppleve nye ting.

5.   Restauranter og uteliv

Hvis man er glad i å gå ut og spise, så er Spania et godt sted å gjøre det! Her bugner det av fantastiske restauranter som serverer tapas, paella og sangria, og ikke minst et uteliv som gir mange uforglemmelige kvelder.

Published in Annonse