Skip to content →

De perfekte gavene til han

 

Uansett om det er gave til bursdag, jul eller om dere har jubileum – eller har en annen grunn til å feire, så er det ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven. Kanskje er det vanskelig å finne en god gave fordi du føler at han har alt før, eller kanskje har han ikke ønsket seg noe spesielt i år. Uansett hva grunnen er så har vi funnet frem noen gode tips til perfekte gaver til han.

Til han som trenger noe enkelt i hverdagen

Det finnes mange praktiske gaver man kan ønske seg for å gjøre hverdagen litt bedre. For eksempel så er vi veldig glad i Roomba i7 Medium som er en robotstøvsuger fra iRobot. Denne robotstøvsugeren kan enkelt lære seg dine rutiner og forstå leiligheten eller huset slik at den støvsuger der det trengs. Dette er absolutt en gave som kan gjøre hverdagen litt enklere og bedre, og du kan sjekke den ut hos Geniale Gaver.


For å gjøre hverdagen enda litt bedre kan du også slå til og kjøpe en fotmassasjer eller en massasjepistol og enkelt kan massere legger, nakke, skuldre og rygg. Dette er en super gave til han som ønsker et enkelt og behagelig liv.

Til han som har alt

Hvis han allerede har robotstøvsuger og massasjetilbehør så det holder så er det nok på tide å finne på noe annet. Da kan opplevelse være helt supert. Du kan gi han en ting dere skal gjøre sammen, som for eksempel SUP kurs, Alpakkavanding på Sedsrud eller Rafting i Sjoa. Uansett hva du ender med så er dette aktiviteter han aldri vil glemme. Om du ønsker noe litt mer romantisk kan du for eksempel gi han Glamping ved Akrafjorden, privat sjokoladesmaking eller et middagscruice i Oslofjorden, kun for dere to.

Published in Annonse