Skip to content →

Fantastiske gavekort på opplevelser!

Gavekort på opplevelser er en fantastisk alternativ for kjedelige bursdags kort! Skal det være en tur for en hel familie, en romantisk tur for 2 eller aktiviteter for dine jobbkollegaer, så har vi alt. Vi har aktiviteter for alle og til alle prisklasser!

Har du lyst å rafte ned elva i Voss, ta Zipline ned fra Holmenkollen og nyte utsikten over Oslo by eller oppleve Indoor Skydiving i Vossvind, så har vi alt dette. Stort utvalg av aktiviteter for de mest aktive og de mindre aktive. Foretrekker du romantisk middag i Norges topp restauranter, en avslappende spa-tur til The Well eller en fantastisk weekend for 2 på et av våres utvalgte hotell, så har vi det også. Vi har også aktiviteter for de yngre, natur-interesserte, eventyrlystne og mange fler som vi vet vil være perfekte!

Gavekort er noe mer enn bare et kort med masse tekst på, det er en bedre måte å vise vennskap/kjærlighet på. Ingenting er bedre enn turer og opplevelser som alltid vil huskes og minnes. Dette er ett gavekort du kan være 100% sikker på at mottakeren kommer til å elske!

Kjøp ett gavekort nå og gi opplevelser en aldri vil glemme!

Du kan være helt sikker på at gavekortet ditt treffer rett i blinken, noe som ikke alltid er riktig når man kjøper en gave. Du slipper å bruke timer på å finne en gave som du vet ikke kommer til å få like mye nytte, så hvorfor ikke kjøpe gavekort istedenfor?

Her er noen grunner til å velge våres gavekort:

– Det er veldig enkelt å bestille gavekort, du får gode beskrivelser av hvor, når og hva opplevelsen er. Du vil også få all informasjon du trenger anngående aktiviteten.
– Du finner noe til alle, skal det være sport, relaks eller alt for barn. Vi har mye til alle aldere og kjønn, derfor er våres gavekort godt alternativ for gaver.
– Alle våres opplevelser er plukket ut etter erfaring og er av høy kvalitet. Dette gjør vi for å være helt sikre på at både kjøperen og mottakeren er fornøyde med gavekortet og opplevelsen.

Våres gavekort kommer i en eksklusiv gave-eske som forbedrer hele opplevelsen (Laget av Miljøvennlige materialer). Du kan sende gavekortet rett til mottakeren eller gi det bort selv, ditt valg. For gjøre opplevelsen bedre får du med økologisk Peter Beier sjokolade (Som en del av gave-esken). Gi en gave som vil huskes.

Published in Opplevelser