Skip to content →

Kan alle tjene penger på investeringer?

Det krever ikke en doktorgrad i økonomi for at du skal lykkes med investeringer. I dag er investeringer lett tilgjengelig for alle, og det krever kun et par tastetrykk, så er du også med på investeringsbølgen. Les med her, for inspirasjon til dine neste investeringer. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Først og fremst så skal du kikke på din egen øk0nomi, og lage en realistisk investeringsstrategi. Du kan finne all nødvendig informasjon online, hvor du også kan tilmelde deg et online investeringskurs hvis du har behov for dette. Hvis du er usikker på din egen økonomi, så kan du alltid rådføre deg med en ekstern investeringsrådgiver. Når du har strategien klar, så skal du selvfølgelig overveie hvilke investeringsformer som passer til deg, og økonomien din. Det er viktig å være oppmerksom på at alle investeringer er forbundet med risiko for tap, du skal selvfølgelig derfor kun investere penger som du har råd til å tape. Når det er sagt, så har du stor innflytelse på, om du investerer med høy eller lav risiko. Du kan investere langsiktig, med en lavere risiko, eller du kan investere i en mer dynamisk investering, hvor mulighetene for verdistigning er høy, men med tilsvarende høyere risiko for tap. Velg den investeringen som passer temperamentet ditt, og som du har interesse for. Det er alltid en fordel at du investerer i noe du allerede vet noe om, eller har interesse for å vite mer om i fremtiden.

Spenning i hverdagen

En dymamisk form for investering, som har vært igjennom store svingninger i verdi, i løpet de årene den har eksistert, er kryptovaluta. Kryptovaluta er en digital valuta, som er uavhengig av banker og pengeinstitutter. Verdien bestemmes av utbud og etterspørsel, og kan derfor svinge voldsomt. Den mest alminnelige form for kryptovaluta er Bitcoins. Flere investorer synes det er et spennende marked, og hvis du har interesse for det så kan det være gøy å prøve. Det en er fordel at du har tid og interesse for å følge markedet, da det kan kreve at du handler hurtig, hvis du skal tjene penger på Bitcoins. Mange velger derfor å benytte seg av en automatisk krypto- robot, som Bitcoin Code, som investerer på vegne av deg. På den måten har du mulighet til å følge markedets svinginger, og forhåpentlig øke muligheten for at pengene din vokser.

Det er også andre spennende investeringsmuligheter online, som crowdlending og investeringer i utenlandsk  valuta. Før du går i gang, kan det derfor være en god ide at du leser deg litt opp på området, og finne den investering som gir mening for deg. Det kan også være fornuftig å spre investeringene ut på flere plattformer, da dette også vil minske risikoen for tap.

 

 

Published in Ikke kategoriseret