Skip to content →

Røde slips i god kvalitet

Alle menn bør ha et rødt slips i garderoben. Røde slips er svært anvendelige, og passer til de fleste situasjoner. I en mer dempet burgunderfarge vil det røde slipset fremstå som klassisk og elegant, mens en mer fargesterk versjon passer best for de som ikke er redde for litt ekstra oppmerksomhet. Med et rødt slips signaliserer nemlig mannen styrke og makt, og er prikken over i-en de dagene man går med dress.

Men man trenger ikke å bruke dressjakke når man tar på seg et rødt slips, man kan gjerne bare bruke en pen skjorte. Det lønner seg dog å velge en hvit skjorte av god kvalitet, da skjorter i andre farger ofte blir litt for mye sammen med et flot rødt slips. Men det handler selvsagt også om smak og behag, og man kan selvsagt bruke et rødt slips med en blå skjorte om man foretrekker det. Og hvis du synes det er litt kjedelig med hvit skjorte, husk at du kan gjøre den mer spenstig med et slips som ikke er ensfarget. Du kan godt velg en rød variant av slipset med mønster på, eller sette på en fin slipsnål når du skal pynte deg litt ekstra.

Uansett farge man velger, er det viktig å tenkte på materiale når man investerer i et nytt slips. Det finnes fantastiske slips i både ull, silke og sateng, men man burde passe på å velge et slips som er laget av 100 % silke, 100 % sateng eller 100 % ull, for å forsikre seg om at kvaliteten er den aller ypperste. I utvalget her hos oss finner du selvsagt kun det beste av det beste. Men hvorfor er det så viktig med kvalitet? Jo, fordi da vil slipset vare i år etter år.

Slips er viktig for menn, mange bruker det på jobb, mens andre kun bruker det i mer formelle sammenhenger. Men de aller fleste fikk sitt aller første slips til konfirmasjonen, og en rød versjon av det klassiske tilbehøret er en perfekt gave til konfirmanten. Slips er dessuten den ultimate gave, spesielt til den som «har alt». Mange yngre menn liker også å bruke tynne ullslips som en del av hverdagsantrekket, og kan derfor også passe i både bursdags- eller julegave.

Så ta en titt på det fantastiske utvalget av slips i fantastiske farger, inkludert røde varianter. Her er det enkelt å finne sin egen personlige favoritt til alle anledninger og humør.

Published in mote