Skip to content →

Slik velger du riktig baderomsinnredning

Baderomsinnredning er i vinden. De tradisjonelle baderomsinnredningene er blitt utfordret av nytenkende, kreative løsninger som gir mer rom for luft, kreativitet og harmoni. I dag velger vi ikke bare baderomsløsninger fordi de er praktiske – de skal også være smakfulle og være av god kvalitet. Mens man tidligere kanskje kunne velge mellom noen få ulike varianter av det samme designet, kan man nå se et tilsynelatende uendelig utvalg av former, farger, materialer og kvaliteter. Med et så stort utvalg er det viktig å sette seg noen kriterier for hva man trenger og hva man har lyst på. På denne måten blir det med ett litt lettere å orientere seg i baderomsjungelen.

Dansani baderomsinnredning gir deg mulighetene

Hos dansani.no kan du finne et stort utvalg av ulike løsninger, tilpasset både din planløsning og din personlige smak. I tillegg kan du få hjelp til å ta de riktige valgene som gjør at baderomsinnredningen din blir en stilsikker løsning som er riktig her og nå, så vel som i framtiden.

Slik velger du riktig baderomsinnredning

Det er flere elementer som må tas i betraktning når man skal velge baderomsmøbler. For det første må man ha riktige må av badet som skal innredes. På denne måten kan man utnytte plassen på en bedre måte, og være sikker på at man får optimert badeværelset. Nøyaktige mål gjør det også enklere for enhver baderomsspesialist å tilby sin ekspertise og å hjelpe deg med å finne fram til de riktige løsningene for deg og ditt bad.

Et annet element som kan være utfordrende for mange når man skal velge innredning til sitt bad, er fargevalget. Badreomsspesialister tilby et stadig større utvalg av fargenyanser, og det kan synes nesten håpløst til tider. Et god tips da er å ta utgangspunkt i temperaturen på fargene. Velg om du vil ha en varm eller kald tone på ditt bad, og ta valget deretter. Dersom kalde farger er mer for deg, bør du velge mellom ulike grå- eller blåtoner. Ønsker du en varmere farge, finnes det mange innbydende varianter av beige og brunt. Hva med å for eksempel bruke elementer av tre på badet ditt? Kombinerer du så dette med fliser og detaljer i stein får du med ett et nyansert og spennende uttrykk som tar deg rett inn i naturen. Dette kan du igjen kombinere med lekre håndklær for å myke opp litt, og skape en ekstra lunhet.

Published in mote