Skip to content →

Tenk på dette når du kjøper sexleketøy

Det å kjøpe leketøy blir bare mer og mer populært, og på grunn av dette finnes det i dag veldig mange muligheter hvis man ønsker å kjøpe leketøy på nett. Men hvordan finner man det aller beste leketøyet – det leketøyet som passer perfekt for akkurat deg og dine behov? Her får du noen tips til hva du kan tenke over, for å sørge for å velge det helt riktige for akkurat deg.

Hvis du er nysgjerrig på hva som finnes der ute, så les mer her, men hvis du er mer nysgjerrig på hvordan du skal velge blant dem, er svaret i denne artikkelen!

  1. Velg produkter som er trygge for kroppen! Det finnes mange merker som produserer sexleketøy, og dessverre er mange av dem fortsatt ikke trygge for kroppen, fordi de er laget av materialer som gjør at det faktisk bare er sikkert å bruke dem med kondom. Men det finnes heldigvis mange merker som lager leketøy av materialer som er 100% trygge for kroppen, så se primært etter disse. Du kan ofte se at disse merkene for eksempel bruker glass og medisinsk silikon.
  2. Det å velge produkter fra produsenter som er sexpositive, etisk ansvarlige, bærekraftige og ikke minst er produsert på en ordentlig måte i forhold til arbeidsforhold og betaling, er viktig. Det å velge sexleketøy er en mulighet til å støtte den positive delen av bransjen, og utviklingen av denne, så tenk på dette når du kjøper.
  3. Kjøp fra en side med 100% tilfredshetsgaranti – dette sikrer deg pengene tilbake hvis du har valgt noe som kanskje ikke var helt riktig for deg og din kropp. Dette er spesielt bra hvis du er ny og derfor ikke helt vet hva du liker eller har behov for enda. Så bare prøv deg frem!

Published in Annonse